Ženska stolnoteniska reprezentacija u Varaždinu

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija nalazi se na pripremama u Varaždinu, a u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin domaćini su im STK Starr. Ovo su vrlo važne pripreme jer se reprezentacija priprema za odlučujući meč dodatnih kvalifikacija protiv Srbije za ulazak u I. diviziju Europskog prvenstva. Obje reprezentacije do dodatnih kvalifikacija došle su nakon što su u svojim skupinama bile druge, Hrvatska je bila iza Ukrajine, a ispred Finske, dok je Srbija završila druga iza Češke, a ispred Litve.

Read more...

Stolnotenisko PH za veterane u LifeClass terme Sveti Martin

U sportskoj dvorani LifeClass terme Sveti Martin održano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za veterane, u organizaciji STK Starr.
U pojedinačnom djelu prvenstva igralo se u četiri muške i jednoj ženskoj kategoriji. U kategoriji muški od 40 do 50 godina prvo mjesto osvojio je Rinaldo Jurinec, drugo Kristijan Kovačić, a treća Dean Lajtman i Danko Šimon.

 

 

Read more...

Starr Varaždin organizirao PH u stolnom tenisu za seniore i seniorke

seniorsko prvenstvo hrvatske11

U odličnom okružju LifeClass termi Sveti Martin održano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke, pojedinačno i u parovima u organizaciji STK Starr. Bilo je ovo jedno među najjačim prvenstvima jer su se odazvali praktično svi najbolji stolnotenisači i stolnotenisačice.

Read more...

stk starr stk pula 26

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb

CURRENTLY ONLINE

We have 29 guests online