STK Starr u lovu na europski trofej

stk starr 02

Varaždinski STK Starr, prvak Hrvatske polagano počinje s pripremama za novu sezonu. U predstojećoj sezoni planiraju ponovo nastupiti i u Europskoj Superligi.  U ovoj ligi obuhvaćeno je više od 20 stolnoteniskih klubova iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke i Hrvatske.

 

 

 

Read more...

STK Starr tehnički organizator kampa HSTS-a

01 stU LifeClass termama Sveti Martin održan je prvi regionalni stolnoteniski kamp u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza od 31. svibnja do 3. lipnja ove godine, a tehničku organizacoiju kampa odradio je STK Starr. Renato Čengić, direktor HSTS-a istaknuo je važnost organiziranja kampa u sklopu razvojnog programa HSTS-a:

 

 

Read more...

Vrhuski uspjeh mladih stolnotenisača STK Starr u Osijeku

brunaStolnotenisko Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje održano je u Osijeku proteklog vikenda, a mladi članovi STK Starr osvojili su niz medalja.
Bruna Borovec, članica STK Starr osvojila je naslov prvakinje države u mješovitom paru s Lukom Zlatkovom (STK Dugo Selo), zatim je osvojila naslov prvakinja države u ženskom paru s Jelenom Vukelić (STK Varaždin) i osvojila je naslov viceprvakinje države u pojedinačnoj konkurenciji.

 

 

 

 

 

Read more...

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb

CURRENTLY ONLINE

We have 19 guests online