Najava: sve najbolje što Hrvatska ima u stolnom tenisu bit će u Svetom Martinu na Muri

petek kojic

Od petka do nedjelje, 3. - 5. ožujka, gotovo sve najbolje što Hrvatska ima u stolnom tenisu bit će u Svetom Martinu na Muri. Točnije, u LifeClass termama Sveti Martin gdje STK Starr organizira državno prvenstvo za seniore i seniorke u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Tijekom tri dana očekuje se više od 200 vrhunskih mečeva što će biti prava poslastica za ljubitelje stolnog tenisa. Neizvjesnosti neće manjkati, jer prema najavama i potvrdama dolazaka sprema se nakon dugo vremena prvenstvo na kojem bi mogle itekako 'frcati iskre'. I to s više strana.

Read more...

Ređep: U Svetom Martinu čeka nas jedno od najboljih PH

redjep

Stolnoteniski klub Starr i Ronald Ređep u posljednje vrijeme su u velikoj ofanzivi. Prvo su organizirali meč kvalifikacija za EP između Hrvatske i Bjelorusije, od 3. ožujka u LifeClass termama Sveti Martin održat će se državno prvenstvo za seniore i seniorke, a nakon toga u utorak, 7. ožujka, Hrvatska će na istom mjestu odigrati svoj posljednji meč u kvalifikacijama za EP gdje su u skupini D zauzeli prvo mjesto.

Read more...

Najava: Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke

PH plakat 2017

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima održat će se od 3. do 5. ožujka ove godine u sportskoj dvorani LIfeClass terme Sveti Martin u organizaciji STK Starr.

 

Read more...

stk starr stk pula 26

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb

CURRENTLY ONLINE

We have 15 guests online