Pala Pula i u Varaždinu – Starr u finalu Superlige

 

U uzvratnom susretu polufinala hrvatske stolnoteniske Superlige STK Starr ponovo je uvjerljivo s 4:0 pobijedio STK Pula. Varaždinci su gostima ovaj puta prepustili samo dva seta. STK Starr je nastupio u najjačem sastavu Ronald Ređep, Zeng Jia i Tomislav Zubčić.
U drugom polufinali STK Libertas Marinkolor Dubrovnik ponovo je s 4:1 pobijedio aktualnog prvaka GSTK Zagreb.
Prvi susret finala Superlige igra se u Varaždinu 10. svibnja, drugi 13. svibnja u Dubrovniku a eventualna treća 16. svibnja, također u Dubrovniku.
- Naš rezultatski plan za ovu sezonu je premašen, najbitnija nam je bila Europska Superliga i ETTU kup i tu smo ostvarili uspjeh ulaskom u treći krug. Čekaju nas još finalni susreti Europske Superlige gdje ćemo dodatno brusiti formu za susrete s Libertasom. Normalno, sada kad smo u finalu hrvatske stolnoteniske Superlige sigurno je da ćemo još jače gristi. Naša prednost je da smo neopterećeni za razliku od Dubrovčana, koji dvije godine love titulu i ove sezone su uložili dosta novaca u momčad. Imamo i Tomislava Zubčića koji je dvije godine bio njihov najbolji igrač. Sa suparničkim igračima smo u odličnim odnosima, jako dobro se poznajemo i bit će to jedan spektakl. Nadam se sportskom i fer navijanju - istaknuo je Ronald Ređep, igrač i predsjednik STK Starr.

 

stk starr stk pula 26

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb