Ženska stolnoteniska reprezentacija u Varaždinu

 

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija nalazi se na pripremama u Varaždinu, a u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin domaćini su im STK Starr. Ovo su vrlo važne pripreme jer se reprezentacija priprema za odlučujući meč dodatnih kvalifikacija protiv Srbije za ulazak u I. diviziju Europskog prvenstva. Obje reprezentacije do dodatnih kvalifikacija došle su nakon što su u svojim skupinama bile druge, Hrvatska je bila iza Ukrajine, a ispred Finske, dok je Srbija završila druga iza Češke, a ispred Litve.


Trenerica Tian Yuan pozvala je na pripreme u Varaždin igračice Mirelu Đurak, Petru Petek, Dorinu Srebrnjak, Ivanu Malobabić a u panu je da zbog važnosti meča igra i Tian Yuan.


Prvi susret igra se u Novom Sadu, u utorak 11. travnja, a uzvrat se igra u Osijeku 18. travnja s početkom u 18 sati u SD Gradski vrt.
Tian Yuan upozorava na dobre strane protivnica ali vjeruje da hrvatska reprezentacija nije slabija te da imaju velike šanse za uspjeh.


- Očekujem od cura da budu na svom maksimumu, onda se ničega ne bojim. Što se tiče Srbije Todorović je jako dobra igračica i u dobroj formi. Maksuti i Lupulesku su u rangu naših cura. Bit će to je jedan otvoreni i težak meč gdje je sve moguće, dodala je Tian Yuan.

 

stk starr stk pula 26

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb