Prvi susret finala HEP Superlige Starr - Libertas 0:4

 U prvom susretu finala HEP Superlige između STK Starr i STK Libertas Marinkolor bolji su bili gosti iz Dubrovnika. Susret se igrao u velikoj dvorani Gradske sportske dvorane Varaždin, a rezultat je bio 0:4.
Veliki trag na igri domaćina ostavilo je neigranje prvog igrača Varaždinaca Tan Ruiwua. Umjesto u dvorani Tan je završio u bolnici i tako olakšao Dubrovčanima posao u Varaždinu. - S Tanom bi sigurno bili prvaci Hrvatske. No, finale još nije gotovo idemo u Dubrovnik na uzvrat. Još uvijek imamo šanse uzeti naslov, rekao je sportski direktor STK Starr Matthias Landfried.
Prvi meč igrao je Nikola Horvat s Ivanom Juzbašićem. Iak oje vodio 2:0 u setovima i vodio u trećem setu do pred sami kraj uporni Juzbašić je preokrenuo rezultat i na kraju slavio 3:2 u setovima. Uslijedio je zatim meč Ronalda Ređepa i Nevena Juzbašića koji je također mogao otići na stranu varaždinskog igrača ali slavi Dubrovčanin 3:1 u setovima. Zatim Zeng Jia igra s Tomislavom Japecom i u nadmudrivanju dvojca koji se vrlo dobro poznaje loptica se nasmiješila Japecu koji dobiva meč 3:2. U igri parova, inače nepobjedivi Ređep i Zeng ostavljaju suviše prostora Japecu i I. Juzbašiću koji to koriste i na kraju pobjeđuju ponovo rezultatom 3:2 u setovima.
Uzvrat se igra u petak 20. travnja 2018. u Dubrovniku. U slučaju da rezultat bude neriješen, ekipe će kao i lani igrati treći odlučujući susret ponovo u Dubrovniku.

 

 

 

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb