Dva nastupa u Srednjeeuropskoj superligi

Nakon pobjede protiv U23 reprezentacije Češke rezultatom 6:2 i ovim porazom od 6:4 STK Starr, koji u ovom natjecanju nastupa pod imenom LifeClass RC Starr nalazi se na drugom mjestu u skupini koje vodi u sljedeći krug natjecanja. U ovom susreti zbog bolesti nije mogao nastupiti novi igrač STK Starr Andrew Baggaley. Za STK Starr nastupili su Ronald Ređep, Frane Runjić Leon i Amiri Nia. 

Reprezentacije Slovačke i Češke odigrale su neriješeno 5:5.

Slijedeća dva kola igraju se za mjesec dana. U klubu se nadaju da će sa svim zdravim igračima tada biti jači i osigurati proljeće u Srednjeeuropskoj stolnoteniskoj superligi.

LifeClass RC Starr - U 23 Slovačka 4:6
Ređep/Runjić - Brat/Španik 2:3, Amiri Nia - Kalužny 2:3, Ređep - Zelinka 1:3, Runjić - Španik 3:2, Ređep - Kalužny 1:3, Amiri Nia - Brat 3:2, Runjić - Zelinka 3:0, Ređep - Brat 3:1, Runjić - Kalužny 2:3, Amiri Nia - Zelinka 1:3.

U ovoj ligi obuhvaćeno je više od 20 stolnoteniskih klubova iz Švicarske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke i Hrvatske. Za sezonu 2018/19. modificirana su pravila pa će se tako prvi dio lige igrati turnirski i to na način da se na jednom mjesto okupe ekipe iz jedne skupine i odigraju po tri susreta. Odigrala bi se takva dva turnira nakon kojih bi uslijedila knock - out faza. Skupina A u kojoj se natječe STK Starr natječu se još ekipe U23 reprezentacija Češke i U23 reprezentacija Slovačke.

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb