Vrtići, prijenosni krevetići za malo dijete

Vrtići, mali prijenosni krevetići za dijete veoma su korisna i zgodna sprava. Takav krevetić ne zahtjeva velika financijska odvajanja ili trošak. Lako je prenosiv i možete ga postaviti u spavaću sobu pored svojeg kreveta, kako bi dijete uvijek bilo pored vas kada spavate.

Glavna prednost prijenosnih krevetića je njihova velika mobilnost. Zato ih jednostavno možete uzeti sa sobom negdje na put. Tako imate dijete uvijek na oku kada spava jer vrtić možete postaviti pored kreveta gdje i vi spavate.

Krevetići koji se stavljaju pored roditeljevih krevetića su odlična ideja za roditelje koji žele spavati u neposrednoj blizini najmlađeg člana svoje obitelji, a istodobno odvojiti svoj i djetetov prostor za spavanje.

Visinu krevetića možete prilagoditi visini svog kreveta te ga stabilno fiksirati. To sve naravno ovisi od modela krevetića.

Blizina tijekom spavanja u prvih nekoliko mjeseci djetetovog života izuzetno olakšava rutinu noćnog ustajanja i dojenja. Pa i općenite brige o djetetu.

Izbor vrtića, krevetića

Koji krevetić ćete odabrati ovisi najviše o dimenzijama koje vam odgovaraju i starosti djeteta. Od nekih drugih karakteristika tu još materijali od kojih je krevetić napravljen. Mogućnost otvaranja zatvaračem visina krevetića, razni ukrasni motivi, kotačići i slično.

Važno je uzeti u obzir kod izbora, sigurnost. Kao i kod svih drugih dodataka za malo dijete.

Koje sve igračke dati djetetu u vrtić ili prijenosni krevetić?

Dijete se može u vrtiću svakako igrati s plišanim igračkama. Osim plišanaca tu mogu biti i druge igračke s kojima se igra ili koje najviše voli.

Ne zaboravite jako je važno je da djetetu date sigurnu igračku s kojom si vaš mališan neće moći pomoći ispuzati iz vrtića ili krevetića, te se na taj način osigurate od potencijalnih ozljeda. To posebno zna biti slučaj kod već starijih beba ili malo većih mališana koji su snažniji i mogu se penjati.

Pčelica – pcelica-babyoprema.hr

Objavljeno dana