B•Hyper STARR ping pong

B•Hyper, najveći hipermarket u regiji i STARR organiziraju 1. veliki B Hyper STARR ping pong turnir za rekreativce i profesionalce koji će se održati u Lumini centru, 18. i 19.kolovoza 2012.


Cijeli će Lumini centar čitava dva dana živjeti u znaku ping ponga – pozivamo vas da se prijavite, jer najbolje u svim kategorijama očekuju vrijedne nagrade, dok svim posjetiteljima i gledateljima jamče vrhunsku zabavu.


Turnir je namijenjen svim zaljubljenicima u ping pong, aktivnim igračima i gledateljima. Podršku B Hyper STARR turniru daje i Hrvatski stolnoteniski savez na čelu s predsjednikom Zlatkom Pospišem, te poznati hrvatski stolnoteniski reprezentativci Tamara Boroš, Andrej Gaćina, Borna Kovač i drugi.


Na turniru ćete moći isprobati atraktivnog ping pong robota, a očekuje se i dolazak kineskog stolnoteniskog asa Tan Rui Wua, četvrtfinalista Olimpijade 2008. godine u Pekingu.


Prijava za turnir je besplatna u svim kategorijama natjecanja: igrači/ce rekreativci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani) i igrači/ce profesionalci/ke (najmlađi kadeti,kadeti, juniori, seniori i veterani). Obvezna je jedino vlastita oprema.


Prijave se primaju do 16. kolovoza u 18.00 sati na info pultu B•Hypera u Lumini centru, ili na e-mail adrese:

za rekreativce na

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

a za profesionalce na

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


Pravila turnira možete pronaći ovdje.

 

Image and video hosting by TinyPic

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb