U 12. kolu HEP Superlige stolnotenisači varaždinskog STK Starr pobijedili ekipu STK Dugo Selo 4:1

 

U 12. kolu HEP Superlige stolnotenisači varaždinskog STK Starr pobijedili su ekipu STK Dugo Selo 4:1.

U maloj dvorani varaždinske Arene najprije je Ronald Ređep pobijedio Luku Martineka 3:1, zatim je mladi Leon Šantek odigrao 2:3 protiv Ivora Bana, da bi Amiri Nia Soroosh pobijedio Mislava Martineka 3:0. U igri parova Ređep i Soroosh bolji su od para L. Martinek/Ban 3:2. U posljednjem meču Ređep pobjeđuje Bana 3:0.

Na prvenstvenoj ljestvici STK Starr je i dalje prvi s dva boda prednosti ispred dubrovačke ekipe STK Libertas Marinkolor, a Dugo Selo je i dalje na visokom trećem mjestu.

U sljedećem kolu Varaždinci gostuju u Dubrovniku u derbiju prvenstva. Prošlogodišnji finalisti odmjerit će još jednom snage prije doigravanja i očekivanog novog finala.

-Mi uvijek dajemo priliku mlađim igračima, pa tako su to sada Leon Šantek i Iranac Soroosh, jer se pripremamo za sljedeću sezonu kada je cilj europska Liga prvaka, rekao je Ronald Ređep, igrač i predsjednik STK Starr. - Želimo vidjeti na koga možemo računati u vezi tog plana, a ovo je bila naša trenutno peta postava igrača. Sljedeće subote vraća nam se u sastav Andrew Baggaley, svjetski prvak u ping pongu. U Dubrovnik idemo bez opterećenja a očekujemo samo da bude korektno navijanje bez rasističkih ispada, dodao je Ređep. 

Ženska ekipa STK Starr također je igrala susret HEP Superlige u maloj dvorani varaždinske Arene, te izgubila od ekipe HASTK Mladost Zagreb 4:0.

Mlada varaždinska ekipa ove sezone skuplja iskustvo u najvišoj ligi, kako bi se kasnije mogla ravnopravno nositi s ostalim ekipama. 

Bruna Borovec izgubila je od Karle Franović 3:0, koliko i Matija Balaić od Ivane Tubikanec, zatim je Ana Krupski namučila Miu Ščepanović ali na kraju je ipak izgubila 3:2. U parovima ponovo su bile bolje gošće, Bortovec/Krupski - Tomić/Franović 0:3.

U sljedećem kolu posljednje plasirane Varaždinke gostuju u Zagrebu kod ekipe STK Dr. Časl, koja je trenutno druga na prvenstvenoj ljestvici. 

 

stk starr stk pula 26

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb