Raspored Lige prvaka STK Starr

Varaždinski STK Starr naredne će sezone po prvi puta igrati u Ligi prvaka, a smješten je kao četvrti nositelj u skupinu D.

Prvi nositelj skupine D je njemačka Borussia Düsseldorf, inače drugi nositelj ovosezonske Lihe prvaka. Nijemci imaju 11 titula i drže rekord po broju osvojenih naslova u najjačem europskom natjecanju. Predvodi ih jedan od najboljih stolnotenisača svih vremena Timo Boll, a tu su još Kristian Karlsson, Ricardo Walther, Sharath Kamal Achanta, Omar Assar i Anton Kallberg.

Drugi nositelj skupine je francuski Hennebont, aktualni osvajač ETTU kupa, a u sastavu su Cedric Nuytinck, Samuel Walker, Fan Sheng Peng i Quentin Robinot.

Treći nositelj skupine je portugalski Sporting, a u sastavu su Aruna Quadri, Diogo Carvalho, Bode Abiodun, Goncalo Castanheira i Francisco Silva.

Za Starr su prijavljeni: Kenta Matsudaira, Ibrahim Gunduz, Qiu Liang, Sun Chia-Hung, Tan Ruiwu, Ronald Ređep, Ludvik Persolja, Leon Šantek, Dario Kraljić te sportski direktor i glavni trener Matthias Landfried. U svakom slučaju zanimljiv ždrijeb za hrvatskog prvaka, koji nije bez izgleda u svom debiju u Ligi prvaka.

Raspored po skupinama Lige prvaka

  • Skupina A: Fakel Gazprom Orenburg, Post Mühlhausen, Angers, Leka Enea
  • Skupina B: Roskilde, UMMC, Walter Wels, Ostrava
  • Skupina C: Saarbrücken, Dartom Bogoria, Villeneuvois, Juncal
  • Skupina D: Borussia Düsseldorf, Hennebont, Sporting,Starr

stk starr liga prvaka raspored

stk starr stk pula 26

ZB logo

lifeclass logo

medimurska zupanija logo web

Sveti Martin na Muri grb